Smaak

Datum

13 september, 2014

Categorie
Bedrijf
Over dit project

Uitgenodigd door zijn smaakvolle personeel: een live paint tijdens een doordeweekse werkdag. Hij schotelt iedere dag alle personeel een verse maaltijd voor, gemaakt met hun eigen producten door een kok. Vers, live, te gek!

Zaterdag is het knalfeest van deze Abraham. Zijn personeel staat in het bijzonder ook stil bij het snelgroeiende bedrijf: De Smaakspecialist. Ontwikkelaar, bedenker en lefgozers van de biologische producten in onze supermarkten: SMAAKproducten,

http://www.biotoday.bio/

http://www.organickitchen.bio/

http://www.raworganicfood.bio/

 

Groot applaus voor dit heldhaftige bedrijf . Ik heb er met heel veel plezier op maandag 15mei2017 geschilderd, in de centrale heerlijk geurende hal met geinterresseerde positieve personeelsleden.

Titel van het werk is “Ik heb het nog nooit gedaan maar ik kan het! ”  Geinspireerd op de ondernemer Pieter die met zijn vooruitziende blik en lef die de gewone consument al 12,5jaar blij maakt met zijn biologische en bijzondere etenswaar.

Heerlijk langwerpig hip doek voor aan zijn knallend groene wand. Diversiteit aan producten, mensen, nationaliteiten, sekse, menukeuze en kleurpalet. Voor ieder wat wils, laagdrempelig, en toegankelijk. Deze verbeelding van de gezamelijke lunch verstopt ook wat grapjes zoals de vliegende schotels / eierkoeken / mega emmer kokosolie / liefde voor vrouwen rondom / kokschort / placemats / broodbeleg / champagne / 2017 , 12,5 / mediterraans hoofddoek/ stagiaires / groene huisstijl / radijs / hartjes in etiketten

 

Zaterdag wordt het onthuld!