Boerderij

Datum

13 september, 2014

Categorie
Bruiloft, New
Tags
trouwen bruiloft marieke bekke soest kleine melm party paint entertainment verf schilderes schilder livepaint eventpainter versekunst Het bruidspersoneel huwelijkscadeau live feestschilder
Over dit project

Wat een superaardige mensen, het mooiste zonnetje van het jaar, de verrassentse trouwlocatie , een bruid die in de file stond en als kers: de huiskat waar de gasten lekker mee friemelden tijdens het jawoord! Het was zo bijzonder met hier een daar wat gekkigheidjes en prachtige trouwbeloftes. Het bruidspaar had een prachtige onontdekte trouwlocatie, die allerlei hippe stylingspullen in eigen beheer heeft. Dus ziet het er altijd prachtig uit en hadden ze bijvoorbeeld al vlug een stijlvolle schilderstafel en sfeervolle schaduw!plek, bij de perenboom, voor mij uitgezocht! Dank aan de boeker die door een doortastende zoektocht op internet op dit idee kwam om het als cadeau te geven met alle broers. : ”Hai Marieke. Dank je wel. Het is echt super gaaf geworden. Hopelijk ben je veilig thuis gekomen. Mensen vonden het geweldig en hoop dat er alleen maar meer uit komt voor jou. LS”

Bruid ”Hi Marieke, Nogmaals super gaaf dat je op onze bruiloft hebt kunnen zijn. We zijn dol op het schilderij en het hangt op een prominente plek in de woonkamer. Hierbij foto’s van jou – al dan niet aan het werk ;). De foto’s zijn gemaakt door twee verschillende fotografen. Kim Roxs (@kimroxsfotografie) en Lotte van den Broek (@loveversed). We hopen dat je net zo kunt genieten van de foto’s als wij.

We wensen je veel kijkplezier.  Lieve groeten, L&W”

Fotograaf:Kim Roxs kimroxsfotografie  en Lotte van den Broek @loveversed