Open

Datum

13 september, 2014

Categorie
Bedrijf
Over dit project

Het is een samensmelting van kleuren van het logo blauw, turkoois, paars en zijn vormen die refereren aan huis, opwaardse pijl.

Plus de vele gasten bij de opening en de hoogtepunten. Met centraal weergegeven de dagelijkse werkzaamheden: centraal staat jullie klant, in dit geval een koningsgezin met vader moeder 2 kids.

Ze houden elkaars hand vast. Boven geven highfive, het is gelukt! Vooraan de 2 heren, geen stropdas dus toegankelijk doch netjes. Letterlijk en figuurlijk staan de partners achter hen in zwart gekleed, laarzen jurk. Deze voorstelling loopt links door. Er wordt genetwerkt, handshakes, applause, dame en heren gemixt, er komen mannen aangelopen met cadeaus/ wijn , alle gasten gunnen het jullie, woordje door oudburgemeester Knip met handgebaarduim, hilarisch moment met fotolijstje, zie paarse rechthoekjes achtergrond. Deze fotolijst refereert aan het luxe Utopiapand met wall of fame. Een kopje koffie dat symbool staat voor klanten ontvangen, het gesprek en iets meer rechts 2 glaasjes om de opening of het rondkrijgen van de hypotheek te vieren.

Vier het succes!

 

Gedeelte van de fotos door fotografe www.myrtheeffingphotography.com

Publicatie met toestemming van opdrachtgever en ondernemers Robert en Emilio Gil van www.kenkhuisgil.nl