Kersen eten

Datum

13 september, 2014

Categorie
Bruiloft
Over dit project

Hartelijke ontvangst door mijn boeker Joost “kom maar eerder dan zorg ik voor een warm hoofdgerecht en dessert” eerst eten dan werken!!! En mijn buurman met zn zilveren cafe-caravan voelde precies aan wat ik daarna nodig had: een spa rood met citroen en een eigen bak borrelnootjes! Topfeest! Festivalsfeer, alle gasten droegen polsbandjes, genoeg eten en zorgzame gastdame vh landgoed , goed verstopte geheime┬álocatie achter het bordje “kersen eten!!? ”

 

Reactie boeker: “Hoi Marieke, Leuk dat je er was. Sas en Maarten zijn heel blij met het mooie cadeau! ­čśŐ┬áSucces met de bevalling en heel veel plezier van de kleine over een paar weekjes! Ciao, Joost”

 

Ik kon de afronding nog even mondeling konden doen met het bruidspaar. Kort samengevat:
120×80 , kleurpalet matchend met interieur ; grijzen, buitengroen, hout en naturellen.┬á Centraal staat het bruidspaar met nog net de 2 kids die daarna gingen dutten thuis. Rondom hen de dag en avondgasten met name aan de rechterzijde herkenbaar de getuigen met gekke schoen-joost! zus bruid met lange blonde haren en hippiejurk en arm in lucht, nienke karteljurk. Het decor is bijna letterlijke vertaling van het mooie live plaatje: de must van de set: zilveren cafecaravan in het midden, boho-tent, bossige omgeving, dansvloertje met dj , vuurkorven, boomgaard takken, prikkabels , witte ballonnen van gasten. Zoek het hartje (linksmidden) !