Judie

Datum

13 september, 2014

Categorie
Bruiloft, New
Tags
trouwen bruiloft marieke bekke belgie Poortgebouw entertainment verf schilderes schilder livepaint eventpainter versekunst huwelijkscadeau live feestschilder
Over dit project

Lieve Marieke, Deze zomer, eind juni, tussen alle Corona-versoepelingen in, was het onze grote dag.
Het was een prachtige dag om ons jawoord te geven; de zonnestralen lachten ons toe en we werden omringd door de liefste familie en vrienden. Na de ceremonie vierden we in een ‘uitgebreide bubbel’ op een wondermooie locatie; onder de wiegende takken van een oude lindeboom. En toen kwam jij. Je verraste iedereen, want wat niemand wist, was dat jij en ik al het een en het ander besproken hadden.
Plots stond je daar, in je salopette met verfspetters; velen begrepen het niet, tot jij je magische schilderstalent bovenhaalde. Van een blanco schilderdoek tot een prachtig en uniek kunstwerk ! Gedurende het hele feest kwam iedereen sporadisch eens langs om een glimp op te vangen hoe dat tafereel nu precies  evolueerde. Je maakte voor ons een prachtig schilderij van toch wel de mooiste dag van ons leven !
Ook anderen beamen dit, want als we bezoek hebben, merken we dit aan de “oh’s en de ah’s” en de wijzende vingers om te raden wie wie nu toch zou kunnen zijn. En oh ja, dankzij die pracht van een fotograaf van ons (LeentjeLovesLight), hebben we ook hele mooie kiekjes van jou !

Geniet ervan !  Liefs, Judie & Olivier

 

Locatie: Het poortgebouw te Belgie

Styling : Mieke Senden